image49

Service si mentenanta

Reparatii curente si capitale de utilaje petroliere.

Orice tip de intervenție, de la mici avarii, care se pot remedia în teren, până la reparații capitale.

image50

Reparatii motoare

Asigurăm un pachet complet de service pentru pentru motoarele Caterpillar, Liebherr, Perkins, Deutz, respectiv transmisii Allison, Caterpillar si Dana Spicer.

image51

Transmisii automate

De asemenea, realizăm și operațiuni de remanufacturare ale transmisiilor. Astfel, de la un grad avansat de uzură al transmisiei, se obține un produs care ofera un raport preţ/calitate excelent.

Monitorizare

image52

Pentru a se putea controla și stabili momentul optim al intervenției pentru repararea sau schimbarea componentelor uzate, se înregistrează inițial gradul de uzură sau deteriorare al echipamentului. Aceasta are ca scop diminuarea timpilor de imobilizare a instalațiilor și reducerea costurilor de exploatare.

Personalizare

image53

Actitvitatea de mentenanță preventivă se adaptează pentru fiecare client în parte, în funcție de tipul utilajelor, de condițiile specifice de utilizare și specifiicațiile producătorului. Operațiunile includ verificarea echipamentelor, reparații parțiale sau capitale la perioade determinate, schimburi de ulei, lubrifiere etc.

Modificari si upgrade

image54

În funcție de cerințele clientului, realizăm operațiuni de upgrade tehnic al instalațiilor, modificări funcționale pentru creșterea productivității și a gradului de siguranță, respectiv modernizări.