Cupe excavator

image221

Producem cupe standard, heavy-duty și de abraziune destinate construcțiilor ușoare și medii, putând fi folosite și în condiții mai solicitante.

Materialele obișnuite de excavat includ solul, pământul, pietrișul moale, roca. Gama de cupe este disponibilă între 1 și 6 tone, fiind repartizată în funcție de masa excavatorului (între 7 și 50 de tone). Două treimi din produse sunt modele personalizate în funcție de cerințele clientului.

Reparatii cupe

image222

Servicii de reparație pentru cupele uzate, de înlocuire a elementelor de uzură și conversie a sistemului de dinți.

De exemplu, ASUC poate realiza conversia sistemului de dinți la unul optimizat în funcție de aplicația clientului, în același timp superior din punct de vedere al performanțelor, duratei utile de viață, siguranței și ușurinței în exploatare, ca și al costurilor consolidate de operare a cupei și utilajului

Rectificare articulatii

image223

Rectificarea artculatiilor ovalizate

Realizăm rectificări de precizie a găurilor sistemului de prindere a cupelor existente pe buldoexcavatoare, excavatoare, încarcătoare, precum şi a altor găuri de pivotare sau sustinere, tipice utilajelor grele de minerit, construcții şi terasiere

Grație dispozitivelor portabile de rectificare, tehnicienii companiei se pot deplasa în şantier, la mină sau carieră pentru a remedia aceste deficiențe la fața locului.